COVID-19

13. januar 2020: Status Covid-19 

Godt nytår. 

Face to Face

Ifl. Statsministeriets pressemøde d.d. opretholdes de restriktioner, som vi har set over julen 2020. På denne baggrund er det ikke muligt at møde face to face i min klinik før restriktionerne lempes. Følg med her på hjemmesiden. 

Telefonkonsultation / video

Da vi stadig skal passe på hinanden tilbyder jeg derfor, at du kan få telefonkonsultation på GDPR-sikker linje. Jeg benytter Signal, der er meget nem, at installere. Det tager under 5 min. at installere og jeg sender dig en gratis App til signal. Signal virker ligesom Facetime, som du sikkert kender (Face-time er ikke GDPR-sikker). Via Signal kan du både tale som i almindelig telefon, sms og altså også gå på video. 

Terapi udenfor

Vi kan også afholde sessionen udenfor (walk & talk) – dvs. gå ned ved stranden eller i ’skov-området’ for enden af min vej. Husk, at tage varmt tøj på til gåturen og brug gerne værnemidler. 

Vi mødes udenfor min klinik og slutter også her, så du slet ikke kommer indenfor. 

Vi skal altså fortsat passe på hinanden og ved fælles hjælp er der stor mulighed for, at du kan få den rette ramme for din terapi, som du er tryg ved. Allerede nu møder vi restriktionerne med en helt anden indsigt end tilbage i marts 2020. Jeg har høstet MEGET gode erfaringer med telefon/videosamtaler samt walk & talk. Jeg forventer selvfølgelig stadig, at hvis du eller dine nærmeste har symptomer på Covid-19, så melder du afbud, så hurtigt som muligt.

Ring eller skriv til 60829951 eller info@piadamkier.dk hvis du er i tvivl om noget. Jeg vil sætte stor pris på, at du informerer mig om ændringer i vores aftaler senest dagen før din aftalte tid.

Du kan læse om de seneste restriktioner fra Sundheds- og ældreministeriet og Politiet her.

Denne side opdateres i takt med nye tiltag fra Regeringens side og opdateres igen den 7. februar.