COVID-19

  1. april 2021: Status Covid-19 

Face to Face

Danmark er fortsat i en genåbningsfase. Sundhedsstyrelsen er stadig bekymrede for det store smittetal i Danmark samt nye variationer af smitten. Læs her for nærmere detaljer.

På denne baggrund opretholdes de restriktioner, som jeg hidtil har kørt med – dog med den lempelse, at hvis du ikke ønsker at gå / eller ønsker at benytte telefon / video, kan jeg være med til, at lempe reglerne. Men som udgangspunkt anbefaler jeg følgende måde, at afholde samtaler på:

Telefonkonsultation / video

Da vi stadig skal passe på hinanden tilbyder jeg derfor, at du kan få telefonkonsultation på GDPR-sikker linje. Jeg benytter Signal, der er meget nem, at installere. Det tager under 5 min. at installere og jeg sender dig en gratis App til signal. Signal virker ligesom Facetime, som du sikkert kender (Face-time er ikke GDPR-sikker). Via Signal kan du både tale som i almindelig telefon, sms og altså også gå på video. 

Terapi udenfor

Vi kan også afholde sessionen udenfor (walk & talk) – dvs. gå ned ved stranden eller i ’skov-området’ for enden af min vej. Husk, at tage varmt tøj på til gåturen og brug gerne værnemidler. 

Vi mødes udenfor min klinik og slutter også her, så du slet ikke kommer indenfor. 

Vi skal altså fortsat passe på hinanden og ved fælles hjælp er der stor mulighed for, at du kan få den rette ramme for din terapi, som du er tryg ved. Allerede nu møder vi restriktionerne med en helt anden indsigt end tilbage i marts 2020. Jeg har høstet MEGET gode erfaringer med telefon/videosamtaler samt walk & talk. Jeg forventer selvfølgelig stadig, at hvis du eller dine nærmeste har symptomer på Covid-19, så melder du afbud, så hurtigt som muligt.

Ring eller skriv til 60829951 eller info@piadamkier.dk hvis du er i tvivl om noget. Jeg vil sætte stor pris på, at du informerer mig om ændringer i vores aftaler senest dagen før din aftalte tid.

Du kan læse om de seneste restriktioner fra Sundheds- og ældreministeriet og Politiet her.